Choco Lite WAARSCHUWING: Plagiaat met WIRKUNGSLOSEM shayk

Choco-Lite moet je een heerlijke smaak van cacaoclubs verwijderen. Zeker als de efficiëntie hetzelfde is als wanneer de gewone cacaohandel: nul. Dankzij massale reclamecampagnes is een Russisch bedrijf in Choco Lite al in verschillende landen van het Oostblok en landen door duizenden bedrogen klanten. Nu lijkt het bedrijf zich bewust te hebben gericht op Duitse klanten.

Zes ingrediënten geplakt volgens de officiële Choco Lite website:

De meeste ingrediënten die reeds bekend zijn uit andere producten. De gebruikers waren voortdurend teleurgesteld over het gebrek aan effect. Het is de Acai bes, Goji bessen en geëxtraheerde Groene Koffie zijn de ingrediënten die in de trend zitten. Alleen al vorig jaar zijn er ongeveer twee dozijn producten (waaronder Slimsona, Redupexal en Riboslim) met deze stoffen op de markt gebracht. Choco Lite in de apotheek wilde hier waarschijnlijk nog op tijd in de trein springen.

Dit is met name de ontwikkeling van een aantal studies die worden toegeschreven aan het “Groene koffie-extract wordt beschouwd als de beste oplossing om Obesitas te bestrijden. Volgens MEDIA was de resonantie over een nieuw wonder van het instrument. Verkoop van afslankproducten, waarbij Green Coffee Extracted een schot in het plafond bevatte.

Pas nadat de wetenschappers erin geslaagd om wat studie te verzetten en de waargenomen impact van teller te roepen. In de relevante studies werd een deel van de gegevens die in de desbetreffende studies werden verzameld, gedeeltelijk omzeild met zeer onnauwkeurige gegevens. In andere studies naar geëxtraheerde groene koffie gaat het zelfs om systematische fraude en vervalsing van resultaten.

Ondanks deze schandalige ontwikkelingen bleef het echter grotendeels stil rond de groene koffie. En deze omstandigheid te gebruiken twijfelachtige fabrikanten, voor zo lang mogelijk van de onwetendheid van klanten en genieten van de abzukassieren. Hoewel de inefficiëntie al lang bewezen is.

De consumptie van Groene Koffie kan na een langdurig gebruik van bepaalde bijwerkingen loodextracten bevatten. Om chlorogeenzuur te verwijten, het belangrijkste actieve ingrediënt van Groene Koffie dat wordt geëxtraheerd.

Het heeft andere bijwerkingen:

Choco-Lite Promotie promoot Choco-Lite: Biologisch onmogelijk

Promotie van de verklaring Choco Lite advies heeft: 10 kg hebben vier weken nodig om gewicht te verliezen.

Voor de meeste mensen is dit de scherpe daling, maar het is fysiologisch onmogelijk. Voorspannen.

Een kilo vet bevat 7000 kcal. Dat wil zeggen voor een kilo vet te verliezen gewicht, moeten we ongeveer 7000 calorieën weten. Tien kilo is 70.000 kcal.

De gemiddelde vrouw brandt in de nacht niet meer dan 2000 kcal. 70.000 gedeeld door 2000 = 35. Zelfs als voedsel niet essentieel is, dus voor de meeste vrouwen is het niet mogelijk om 10 kg vet voor de vier weken om gewicht te verliezen. En als je eenmaal iets eet, nog minder. En iemand heeft geprobeerd een tot drie dagen te eten weet niets, want het is moeilijk tegen het gevoel van honger te vechten met hen.

We zeggen: 10kg met Choco Lite in de apotheek in 4 weken gewicht verliezen, het is onmogelijk!

Choco Lite commentaren: foto’s waren foutief

Hoe verrassend het is onwaarschijnlijk dat deze overdreven reclame-uitingen ondersteund door valse foto’s niet waarschijnlijk zijn. Alle foto’s die naar verluidt succesvolle gebruikers van succesverhalen van Choco Lite uit verschillende locaties zouden hebben gemaakt, werden zonder tagging gemaakt.

Deze wetten zijn natuurlijk in Duitsland verboden en de Duitse leverancier zal veel geld kosten voor niet-naleving.

Daarom is het alleen geschikt voor het goede in het ontwerp dat het bedrijf voor de Choco Lite publiek recht op schema’ s, het bedrijf is gevestigd in Rusland masker. Totdat de pagina kan niet beschikken over wettelijke mededelingen van aanwijzingen, of zelfs voorwaarde, hetzelfde internetadres gehuurd door tussenpersonen.

Een kleine link aan het einde van de Choco Lite pagina in de apotheek, maakt het een zorgvuldig affiliate programma. Over dit onderwerp verschuldigd is aan de nieuwe adverteerders, die in de marketing van ChocoLite zal helpen u om geld te verdienen en voor dit heeft hij verdiend.

Studies tonen aan dat er links zijn naar AdCombo’s advertentiebureau reclamepartners tegelijkertijd en fabrikant van Choco Lite reviews. AdCombo biedt in Duitsland niet alleen aan de Choco-Lite, maar heeft ook tientallen andere producten en heeft geleefd. Onder de Raad van het gezicht crèmes, anti-rimpel crèmes en verschillende producten tegen spataderen.

Alle gebruikte mazen. De autoriteit die als internetportals van toeval fungeert, toont reclamebanners die doorsturen naar een pagina die visueel sterk lijkt op de apotheek van het nieuws. Het zal dan in een soort van nieuwe bijdragen Gesichtcrame, de anti-rimpelcrème of ChocoLite aven om gewicht wonder te verliezen wordt gepresenteerd. De gebruiker klikt op iets aan de zijkant, het zal rood zijn

Choco Lite

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Be the first to comment on "Choco Lite WAARSCHUWING: Plagiaat met WIRKUNGSLOSEM shayk"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*