Titan gel voor penisvergroting, meningen, samenstelling, prijs

Hoe je penis te vergroten is een vraag die veel mannen zich stellen. Tot voor kort bleef het probleem onopgelost. Momenteel hebben we veel methoden en producten die gewijd zijn aan mannen die hun mannelijkheid willen verhogen. Een daarvan is titanium gel. Laten we dit product eens van dichtbij bekijken en beoordelen of het daadwerkelijk resultaten kan opleveren.

Volgens de fabrikant, titanium gel is een product dat bedoeld is om de penis te vergroten en het libido te verbeteren. We beschikken over een gel met lokale actie. De werking van dergelijke producten is gebaseerd op de constructie van een lid dat bestaat uit caverneuze lichamen. De efficiëntie van stoffelijke caverneuze lichamen beïnvloedt zowel de erectietoestand als de grootte van het lid tijdens de erectie.

Volgens de fabrikant, titanium gel maakt het mogelijk om de penis uit te breiden met een extra 4cm en het volume te verhogen met 60%.

Bekijk het beste penisvergrotingsproduct 2017

Het product bevat tribulus terrestris, macawortel, guarana extract en epimedium sagittatum. Wat geven deze ingrediënten zulke ingrediënten?

Tribulus terrestris is een ander gemalen maceland, een oude plant die al jaren in de Indiase en Chinese geneeskunde wordt gebruikt. Dit ingrediënt is terug te vinden in vele supplementen die zijn ontworpen om de potentie te verbeteren. Bandidessamide beïnvloedt testosteron niveaus, die is waarom het wordt gevonden in verschillende supplementen voor atleten.

Macawortel is een ander ingrediënt van titanium gel, een groente die al lang wordt gebruikt in de volksgeneeskunde in Peru. Haar taak was het lichaam te versterken en een positief effect te hebben op potentie en vruchtbaarheid.

Guarana extract is vooral bekend van energiedranken vanwege het cafeïnegehalte. Guarana wordt gebruikt in gewichtsverlies supplementen, voor een betere concentratie en potentie.

Epimedium sagittatum, sommige soorten van deze plant worden beschouwd als natuurlijke afrodisiaca. Ze produceren potency tabletten die op dezelfde manier werken als viagra, maar geen bijwerkingen veroorzaken.

Zullen dergelijke componenten het beloofde ledenaantal garanderen? Door het analyseren van de compositie denken we dat het product libido en erectie kan verbeteren.

Het gebruik van het product mag niet moeilijk zijn. Duw een dosis gel op je hand en wrijf de gel in de penis. Verdeel de gel gelijkmatig over het gehele oppervlak van de penis. Als u bovendien een betere indruk wilt krijgen van uw geslacht en uw potentie wilt verbeteren, moet u de procedure 30 minuten voor de geplande geslachtsgemeenschap uitvoeren.

Tot nu toe zijn er geen bijwerkingen van titaangel vastgesteld. Dit heeft te maken met de natuurlijke samenstelling, voornamelijk op basis van planten. Volg in ieder geval de instructies van de fabrikant en gebruik het product volgens de aanwijzingen in de bijsluiter.

Bekijk het beste penisvergrotingsproduct 2017

Het product is alleen beschikbaar op de website van de fabrikant. Wanneer u een product koopt op andere locaties, kunnen we er niet zeker van zijn dat het de originele gel zal zijn. Op de website van de fabrikant kost het product 130 PLN.

Ik leerde het product in een krant kennen. Ik wilde altijd een paar centimeter meer hebben, dus besloot ik het product uit te proberen. Ik heb het 2 maanden gebruikt, maar ik zag geen toename in de lengte of omtrek van het lid. Ik deed alles zoals aanbevolen door de fabrikant. Een beetje geld, maar toch verleidde het me om het uit te proberen.

Adam, Torun

Met gel titanium was ik meer geneigd om met mijn partner in te zoomen. Het plezier van close-ups kan iets beter geweest zijn dan zonder het gebruik van een product. Ik heb 2 centimeter extra lengte gekregen. Ik had gehoopt op meer, maar het is nog steeds goed.

Patryk, Warschau

Bekijk het beste penisvergrotingsproduct 2017

Titan Gel

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Be the first to comment on "Titan gel voor penisvergroting, meningen, samenstelling, prijs"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*